Ga naar de inhoud

Onze Diensten

Nieuwbouw

Bouw samen met ons uw droomhuis! Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u deskundig adviseren en volledig ontzorgen gedurende het gehele bouwproces. Wij denken graag met u mee om uw woning volledig op uw wensen en behoeften af te stemmen. Doordat wij op de hoogte zijn van de nieuwste trends, bouwmethodes en bouwsystemen, kunnen we samen met u een kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige woning realiseren.

Bent u voornemens om een exclusieve woning te realiseren, waarbij maatwerk essentieel is?  Dan bent u bij ons aan het goede adres. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Hal- en stalbouw

Naast de particuliere sector bouwen wij ook voor ondernemers. Aannemersbedrijf Verheijen heeft jarenlange ervaring op het gebied van hal- en stalbouw. Wij formuleren samen met u een programma van eisen, zodat aan het begin van het bouwproces de technische en financiële haalbaarheid kunnen worden bepaald. Dit voorkomt onzekerheden en vertraging. Vervolgens wordt u gedurende het proces volledig ontzorgd, waardoor u zich kunt focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u deskundig te adviseren met betrekking tot praktische vraagstukken. Uw bedrijfsgebouw moet erin voorzien dat u zo efficiënt mogelijk kunt ondernemen. Een goede realisatie en indeling zijn dus van groot belang. Aannemersbedrijf Verheijen helpt u daar graag mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Renovatie

Een renovatie houdt in dat een bestaand gebouw vernieuwd of hersteld wordt. Dit kan nodig zijn bij het veranderen van bijvoorbeeld de gebruiksfunctie of puur het verbeteren van het gebouw. Bij dit proces is deskundigheid vereist, daar er bestaande delen worden hergebruikt in het nieuwe plan. Hierbij valt te denken aan het behoud van (een gedeelte van) de bestaande constructie. Kennis en ervaring zijn hierbij essentieel.

Beschikt u over een gedateerd gebouw dat hoognodig vernieuwd dient te worden? Of voldoet uw gebouw wellicht niet meer aan de actuele milieu- en duurzaamheidseisen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden voor het upgraden van uw object kunnen bekijken.

Verbouw

Geïnteresseerd in een nieuw dak, een aanbouw of een andere vorm van verbouwen? Wij helpen u graag!

Verbouwen vraagt om deskundigheid en ervaring. Daar waar nieuwbouw uit gaat van een nieuwe situatie dient er bij verbouw ook uit te worden gegaan van de oude situatie. Dit vraagt om een flexibele, deskundige maar vooral ook een ervaren aannemer. Om schade of andere problemen te voorkomen werkt u het liefst met een uiterst nauwkeurige aannemer. Als dat is wat u zoekt, dan kan aannemersbedrijf Verheijen u verder helpen.

VRAGEN? Neem contact met ons op!